Aktuális

Jutavit Porc-Csomt-Izom Komplex 9 - Gazdaságos kiszerelés!

A Jutavit Porc-Csomt-Izom Komplex 9 filmtabletta ízületi betegségben szenvedők különleges táplálkozási igényéhez igazított összetételű, speciális gyógyászati célra szánt - tápszer. Javasolt ízületi betegség, vagy fokozott ízületi terhelés következtében kialakult porc-, valamint ízületi rendellenségek esetén a különleges táplálkozási igény kielégítésére. Továbbá javasolt sportolóknak, idősebb korban lévőknek, túlsúlyos személyeknek, folyamatosan álló illetve nehéz fizikai munkát végzők számára, akiknek izomzata, csontrendszere és ízületei fokozott terhelésnek vannak kitéve.
Jutavit Porc-Csomt-Izom Komplex 9

A glükozamin-szulfát a porcszövet természetes alkotóeleme. A kalcium szükséges a normál csontozat fenntartásához, A kalcium hozzájárul a normál izomműködéshez. A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat és izomfunkció fenntartásához, a kalcium és a foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához.

A K-vitamin részt vesz a normál csontozat fenntartásában. A C-vitamin hozzájárul a normál kollagén képződéshez és ezen keresztül a normál csontozat fenntartásához, valamint a porcok normál állapotának, működésének fenntartásához. A mangán hozzájárul a normál csontozat fenntartásához, valamint a normál kötőszövet-képződéshez. A cink hozzájárul a normál csontozat fenntartásához. A réz részt vesz a kötőszövetek normál állapoának fenntartásához.

Jutavit Porc-Csont-Izom Komplex 9. 9 aktív összetevővel. Glükozamin-szulfátot, kondroitin-szulfátot, C-, D3-, K2-vitamint, kalciumot, cinket, mangánt, rezet tartalmazó speciális - gyógyászati célra szánt-tápszer.

Tárolás:

Szobahőmérsékleten, közvetlen napfénytől védve, lezárt dobozában. Adagolás: felnőtteknek napi 3x1 filmtabletta folyamatos szedése javasolt, legalább 3 hónapig. Használata hosszabb távon is ajánlott, akár kúraszerűen. A termék szedés alatt sok folyadék (minimum 2 liter naponta) bevitele ajánlott. Javasolt a tablettákat étkezés közben vagy után bőséges folyadékkal lenyelni.

Fontos figyelmeztetés:

A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható. A készítmény egyedüli tápanyagforrásként nem használható. A javasolt napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. Gyermekek elöl gondosan elzárandó. Tengeri kagylókra vagy rákfélékre érzékenyek a készítményt nem szedhetik. A termék fogyasztása magas vér, illetve vizelet kalciumszint esetén, illetve kalciumtartalmú vesekövek esetén nem ajánlott. Kumarin típusú véralvadás gátlót szedő egyéneknek nem javasolt. Amennyiben ön várandós, szoptat,a készítmény alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával. Fogyasztása gyermekeknek nem ajánlott. Ammenyiben a tabletta nyelése nehézséget okoz, a felezőnyomat mentén kettétörhető vagy porítható.

Aktív összetevő: 3 filmtablettában:

C - vitamin90 mg
D3-vitamin15 µg
K2-vitamin15 µg
Kalcium 450 mg
Cink15 mg
Mangán2,4 mg
Réz1,5 mg
Glükozamin-szulfát1500 mg
Kondroitin-szulfát60 mg

Egyéb összetevők:

Kollagén150 mg
Metil-szulfonil-metán (MSM)600 mg

Gyártja és forgalmazza:

JuvaPharma Kft.
2215 Káva, Bényei út 9.